Ajuda Passaport AR

Inicieu sessió per correu electrònic

Podeu iniciar la sessió creant un compte nou i utilitzant el vostre correu electrònic privat. Haureu de crear un compte per enviar el codi de verificació al vostre telèfon mòbil. Per començar a capturar i estalviar moneda virtual, a més de realitzar transaccions a comerciants acreditats, heu d’acceptar l’inici de sessió mitjançant Facebook o correu electrònic.

Accediu a Facebook

La sessió mitjançant Facebook és la manera més ràpida i pràctica de començar a utilitzar les funcions de Passport AR. Per començar a capturar i estalviar moneda virtual, a més de realitzar transaccions a comerciants acreditats, heu d’acceptar l’inici de sessió mitjançant Facebook o correu electrònic.

Moneda virtual

La moneda virtual del Passport Ar s’anomena IBIZCOS i el seu símbol és $ IBz. La nostra moneda virtual s’utilitza per comprar rutes, comprar vals de descompte, comprar productes i molt més.

Puc comprar diners virtuals amb diners reals? (Dòlar, euro).

Sí, per descomptat, podeu comprar Ibizcos mitjançant la vostra targeta de crèdit en un entorn segur. Acceptem targetes de crèdit Visa, Mastercard i dèbit, a més de Paypal.

Acumulació de moneda virtual

Acumules la moneda virtual participant en activitats de contingut, agradant el nostre contingut, compartint el nostre contingut a Facebook, convidant amics, per exemple. Podeu obtenir molt més Ibizcos arribant a un PDI dins de les rutes suggerides a la nostra llista de rutes. Com més diners acumulis, més avantatges obtindràs.

Compra de vals

L’adquisició de vals mitjançant Passport AR és senzilla i ràpida. Quan seleccioneu el Bon, seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla. El valor del val es descomptarà automàticament del vostre saldo i el saldo s’actualitzarà la propera vegada que hi accedeixi.

Validesa de vals

Per a cada val comprat tens una validesa de fins a 3 dies des de la data i hora de la compra. Fins a 3 dies per canviar-lo pel producte comprat.

Cancel·lació

No oferim la cancel·lació dels vals adquirits. Si voleu desfer la transacció, poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic: info@passportar.net i cancel·larem el val i el reemborsarem en diners virtuals immediatament.

Rutes

Seguint les rutes autoguiades suggerides per Passport AR, rebeu les monedes virtuals que quan s’acumulen podreu bescanviar-les per productes dins del nostre calendari de rutes disponibles dins de l’aplicació.

Cupons de descompte

Podeu rebre cupons per a descomptes i promocions especials a la nostra botiga, dins de l’aplicació. Per això, és important iniciar la sessió mitjançant correu electrònic i Facebook. Podeu rebre per SMS, notificació, correu electrònic o xat de passaports un número que es pugui intercanviar per Ibizcos o un paquet de vals vàlid per a tota la ruta. Estigueu atents!

Missatges

Passport Chat és la nostra eina de comunicació amb els nostres clients i turistes. A través d’aquest canal, l’ecosistema Passport AR coneix les millors oportunitats instantànies de l’aplicació AR Passport.

SmartMap

Passport AR utilitza SmartMap per guiar els nostres turistes per la ciutat. La cerca de categories presenta alguns llocs d’interès importants de la ciutat i una llista d’establiments que ofereix GooglePlaces, la plataforma d’ubicació comercial més gran i completa del món.