El que és Passport Delegate

Passport AR està presentant Dues novetats per a l’Estat europeu de 2019. Per a Nostres clients i anunciants, presentarem el nou App Delegat de PassaPorts amb la funcionalitat especial de recollir a els vals que a els Seus clients adquirissin. Disponible per descarregar des de novembre de 2018, el passaport delegat Përmet a un comerciant tenyir el control Necessari per validar Tots els vals que a els Seus clients intercanvien per trobades al su Establiment. Ara és Molt més Senzill i fàcil d’utilitzar el Delegat de PassaPorts és imprescindible per Tenir Èxit i control sobre els Seves ofertes a Passport AR.

Crearem un procés Ràpid de validació dels vals generats per aplicacions de Passaport AR, per a QUALSEVOL Ubicació. Emprendre com el delegat és útil para los vostres comerciants.

SEGURETAT: Assegurar-se que el val ha estat generat per Passaport AR perque totes els transaccions és troben emmagatzemades en Els nostres servidors, per la qual cosa Podem ver si el Bon Presentat és obert o no.

VALIDESA: Sol·liciteu el compte Quant, el client presentarà el val amb l’experiència que us ofereixen i usi el delegat que escanegeu el val i vosaltres sabreu i és Troba dins de de la presa de la caducitat i la transacció que Segueix venint vàlida.

AUTENTICITAT: En validar el Voucher el sistema Autèntic de transacció generant CLÀUSULES d’seguridad para los 2 Llats. La validació de la transacció NOMÉS ocorre Quan són claus són veritats i auténtiques.

FIDELITZACIÓ: Conteniu més punts al su client, encara que més olla consumir en el su Establiment.
Vegeu el flux de Treball Baix com funciona el Passport Delegate

Sol·liciti ara l'accés a Passport Delegate

Ompliu el formulari a sota per garantir que el seu negoci faci part de la millor plataforma de recompenses per al usuari