Si has instal·lat Passport AR

1 – Què és Smart Maps?

Els mapes intel·ligents són la característica més important de la plataforma AR de Passport. Smart Maps localitza les millors ofertes a Barcelona i Eivissa et porta als llocs per a que puguis recol·lectar la Moneda Virtual, intercanviar punts, conèixer nous llocs i tenir experiències més valuoses a la ciutat que estàs visitant.

2 – Què és la moneda virtual?

La moneda virtual són els diners del passaport AR. Utilitzant la moneda virtual del Passport Ar pots comprar o intercanviar per experiències, béns, aventures, butlletes o descomptes en productes disponibles a la botiga de Passport. Els productes són oferts pels socis de Passport AR.

3 – Què és The Routes?

Les rutes són esdeveniments que has de seguir per cobrar la Moneda Virtual. Totes les rutes són les millors indicacions dels llocs als quals pot anar, recollir premis de Realitat Augmentada, guanyar Monedes Virtuals, intercanviar per béns, conèixer la història i tenir les millors experiències disponibles.

4 – Com canviar la meva moneda virtual?

Pot canviar la Moneda virtual que té en el saldo accedint a la Botiga Online Passport Ar, escolleix entre les que està disponible en les 8 categories.

5 – Què és la realitat augmentada?

La Realitat Augmentada o AR és un efecte que col·loca els objectes virtuals en el món real utilitzant la càmera del dispositiu. Passport AR Barcelona i Eivissa té aquesta característica especial i divertida que pots jugar i guanyar premis especials cada vegada que trobis l’objecte virtual ocult entre els socis de la botiga. Pots trobar els premis AR quan jugues les Rutes.

6 – Puc comprar més divises virtuals?

NO, només pot cobrar la Moneda virtual quan juga les Rutes i registrar els llocs marcats en el Mapa intel·ligent de la Ruta.

7 – Qui pot descarregar el passaport AR?

Qualsevol persona pot descarregar, instal·lar i jugar les rutes, recol·lectar Moneda Virtual i intercanviar per qualsevol producte, aventura o aventura disponible a la Botiga Passport AR.

8 – Per què necessito iniciar sessió fent servir les xarxes socials?

L’inici de sessió utilitzant les xarxes socials és una forma de validar la realitat de la seva persona i fer que el seu saldo sigui precís. En utilitzar les xarxes socials, també té alguns avantatges que només estan disponibles si inicia sessió amb les xarxes socials.

9 – El passaport AR és gratis per a tothom?

SI, el passaport ar és gratis per a tothom.

10 – Quants elements puc intercanviar utilitzant la meva moneda virtual?

Pots intercanviar tant com tinguis al teu saldo. Tots els productes tenen un preu en moneda virtual perquè pugui intercanviar, ja que té la suma disponible al saldo del seu compte.

11 – Passport AR guarda la meva posició GPS?

NO, Passport AR no té cap registre sobre la seva posició GPS.

12 – És compatible Passport AR amb GDPR?

SÍ, Passport AR compleix amb GDPR, el que significa que totes les seves dades personals li pertanyen i es poden eliminar en qualsevol moment.

13 – Quina informació personal guarda el passaport AR?

Passport AR no guarda un registre de seguiment ni cap informació personal sobre vostè.

14 – ¿Passport AR fa servir o ven la meva informació personal a companyies de tercers?

Nooooooo. Cuidem la seva privacitat i tota la informació que comparteix amb nosaltres es guarda en un lloc segur i de confiança.

15 – Puc cancel·lar i / o eliminar el meu compte a Passport AR?

Sí, pots eliminar el teu compte en qualsevol moment. Accedeixi a l’àrea del compte en l’aplicació Passport AR i feu clic al botó <Elimina el compte>.