Missió

Connectar a les empreses de barri amb clients de tot el món de forma sostenible i així promoure el desenvolupament econòmic dels establiments comercials i de tota la comunitat de manera responsable.

 

Visió

Fer de Passport AR una aplicació de referència per a totes les persones que visiten Barcelona, ​​a més d’oferir als comerços locals una plataforma completa i segura per controlar i gestionar descomptes i ofertes de productes.

 

Valors

Oferir Experiències de Compra Úniques
Recompensar als Clients de Manera Justa
Promoure el Respecte per la Cultura Local.
Promocionar el Comerç Fora de Línia de l’Veïnat
Oferir Rutes de Visita Sostenibles i Respectuoses Amb el Medi Ambient
Desenvolupar Idees que Millorin Els nostres Productes i Serveis Oferts a La Societat.
Descobrir, Comprendre i Consolidar les Necessitats de Els nostres clients.
Afavorir el Desenvolupament de Comerciants i Turistes a través de l’Educació
Comportar-nos de Manera Digne, Honesta i Ètica en Totes Les nostres accions
Complir amb La nostra Paraula

 

Plataforma de Passport AR

Passport AR és una aplicació altament escalable. Està disponible en les plataformes iOS i Android. Està enfocat a la indústria turística nacional i internacional. Va ser desenvolupat per modernitzar la forma en què les persones es connecten amb les destinacions, eliminant la necessitat d’una guia impresa, per a fer servir només un telèfon intel·ligent en el seu viatge. L’aplicació Passport AR suggereix rutes úniques per a diversos tipus de necessitats i desitjos.
Aquest procés augmenta els serveis turístics existents a la localitat, afegint un canal important en la cadena de valor del turisme local. Actualment estem operant amb 1 representant comercial a Eivissa per a l’estiu de 2020.

 

La Història

La nostra història va començar a Toronto, on vam desenvolupar una versió no gamificada amb un major enfocament en el contingut històric i educatiu. Aquesta aplicació anomenada Kensington Market – Hidden Histories es va dur a terme en col·laboració amb la Universitat de Toronto. L’objectiu es va aconseguir amb èxit en preservar el patrimoni històric del barri més emblemàtic de Toronto, el mercat de Kensington.
Amb l’aplicació posada a prova, només hi havia un model de negoci rendible que cobria: 1) Escalabilitat; 2) Innovació, i; 3) Cost.
Premiat pel Canadian Llorer Students Bureau, passem a una versió comercial, afegint dotzenes de característiques i un model de negoci flexible. Després d’una investigació de mercat, considerem que la representació comercial i la llicència d’ús de la plataforma Passport AR com la principal font d’ingressos en aquest model.

 

Tornant a la Comunitat

Passport AR és un facilitador complet que ofereix recompenses al turista (consumidor), que cobreix tots els segments i categories de comerç disponibles, en una plataforma que correspon el compromís en forma de moneda virtual que pot intercanviar per béns reals a les botigues Comerciants.
Valorem el turista col·locant-lo com el protagonista en cada ruta del nostre menú, amb més compromís, el turista pot submergir-se en experiències completes i dissenyat per a diferents perfils d’audiència, de manera que el client gaudeixi del millor que la plataforma pot proporcionar en el seu viatge.
Per comerciar, Passport AR és un atractiu per al consumidor i un disseminador de marques per a un públic altament qualificat. Oferim un servei segur de publicitat i comunicació amb el màxim abast demogràfic, on enquadrem als clients de Passport AR refinant a l’audiència en augmentar l’oportunitat de la primera venda i la venda vertical.

 

Actors en el Procés

1. Comerciants: els clients que compren els plans d’inserció “al detall” o “corporatiu” dividits en més de 22 categories del comerç turístic són: arts, begudes, bicicletes, fleques, llibreries, bellesa, cafè, roba, restaurants, supermercats, spas. , Botigues, hotels, clubs nocturns, clubs de platja i molt més.
2. Jugador Turista: persona que descarrega l’aplicació i es connecta utilitzant la xarxa social i comença a acumular moneda virtual, realitza els recorreguts i visita els llocs indicats.
L’aplicació Passport AR definitivament estén la comunicació al consumidor de turisme de negocis, vegi a continuació les característiques clau de l’aplicació.
1. Mapes intel·ligents
2. Moneda virtual
3. compres
4. Punts de realitat augmentada (Recompenses)
5. Rutes i Esdeveniments.
6. Atraccions turístiques

 

Mapes intel·ligents

Els mapes intel·ligents són una de les característiques més importants de la plataforma Passport AR. Smart Maps localitza totes les millors ofertes a  Barcelona y Eivissa i porta els turistes i locals als llocs perquè puguin recol·lectar diners virtuals, intercanviar punts, conèixer nous llocs i tenir experiències més valuoses amb la marca.
El concepte de Smart Maps es va desenvolupar utilitzant geofences que identifiquen quan el client arriba al lloc (Comerciants). Quan el client està dins del lloc, pot activar l’experiència de Realitat Augmentada i acumular els punts (Moneda virtual). El client acumula moneda virtual per bescanviar per béns reals enumerats en la funció de compres en l’aplicació. Els mapes intel·ligents mostren els PDI (punts d’interès) quan es fa clic en ells mostren informació detallada sobre el lloc. Vegi a continuació com funcionen els SmartMaps.
En accedir als PDI (Punts d’interès) de Smart Maps, el turista pot veure informació detallada sobre el lloc i pot fer una trucada telefònica, fer reserves i instruccions al lloc indicat.
A la botiga d’aplicacions Passport AR Platform té 8 categories de productes per bescanviar: Aliments i Begudes, Moda, Targetes Gif, Art, Entrades, Festes i Música, Benestar i Aventura.